Ανακοινώσεις

Σύλλογος Τριτέκνων Πιερίας-Ολυμπος /Ευχαριστήριο

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης
Η Εθελοντική ομάδα του σχολείου μας, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές όλων των τάξεων μάζεψαν και συνεχίζουν να μαζεύουν ανελλιπώς πλαστικά καπάκια από μπουκάλια, τα οποία φέτος δόθηκαν  στον Σύλλογο Τριτέκνων Πιερίας «ΟΛΥΜΠΟΣ», για να μεταφερθούν στο εργοστάσιο ανακύκλωσής τους.  Έτσι, θα μπορέσει να αγοραστεί κάποιο αναπηρικό αμαξίδιο για κάποιο άτομο με ειδικές ανάγκες που μπορεί να το χρειάζεται. Στην προσπάθεια συλλογής συνέβαλε σημαντικά και η Φιλοτελική ένωση Κατερίνης, την οποία και ευχαριστούμε.

Δράσεις αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία των συναδέλφων της Εθελοντικής ομάδας και η ανταπόκριση των μαθητών του σχολείου είναι εντυπωσιακή. Έχοντας αποσαφηνίσει τις έννοιες του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης  και συνδυαστικά με την στάση ανοικτότητας κι ενταξιακής φιλοσοφίας του σχολείου μας, η Εθελοντική ομάδα σε αυτή τη δράση συνεργάστηκε με τον σύλλογο «ΟΛΥΜΠΟΣ»,  για την προώθηση των πλαστικών καπακιών που συγκεντρώνουν τα παιδιά στο σχολείο.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Πιερίας, ο οποίος τα παρέλαβε, επιβραβεύει με την επιστολή του  τους μαθητές για την ευαίσθητη πρωτοβουλία τους.

Συγχαρητήρια σε όλους! Η συλλογή των πλαστικών καπακιών συνεχίζεται…

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας «ΟΛΥΜΠΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη να  ευχαριστήσει  το 5ο Γυμνάσιο Κατερίνης, την διευθύντρια  κα. Σαμαρά Ελένη, τους εκπαιδευτικούς  και τους μαθητές αυτού, καθώς και τον σύλλογο των φιλοτελιστών Κατερίνης  για την  συγκέντρωση  και  παράδοση  πλαστικών  καπακιών προς  το Σύλλογο μας  με σκοπό  την απόκτηση και δωρεά αναπηρικού αμαξιδίου.

Συνεχίζουμε με νέους στόχους …….

Τους ευχαριστούμε για την αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο

Και δεν ξεχνάμε ότι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΊΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ»

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Ζωή Κοΐδου

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

 

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου