Ανακοινώσεις Εκπαιδευτικά Προγράμματα

A’ φάση των 4ων Αγώνων Νέας Ελληνικής Γλώσσας Γυμνασίων Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με τίτλο: «Η γλώσσα μου … ο κόσμος μου»

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020  πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας, η ενδοσχολική φάση των Αγώνων Νέας Ελληνικής Γλώσσας, με τίτλο: «Η γλώσσα μου … ο κόσμος μου»

Δεκαπέντε μαθητές μας, διαγωνίστηκαν στην πρώτη φάση, ατομικά, σε κοινά θέματα που στάλθηκαν σε όλα τα σχολεία της Πιερίας. Από τη φάση αυτή , προκρίθηκε και η πεντάδα που θα εκπροσωπήσει το 5ο Γυμνάσιο στους τελικούς αγώνες γλώσσας, οι οποίοι θα διεξαχθούν το Μάρτιο, στο 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης.

Οι μαθητές που θα εκπροσωπήσουν το σχολείο μας είναι οι: Σόκα Μαρία, Μαλάμη Κατερίνα, Παντελίδου Ελένη, Θεοχάρη Αναστασία, Δαφνάκη Κατερίνα με αναπληρωματικούς τους: Κοντσέ Ραφαέλα, Φοροζίδη  Παναγιώτη, Κατή Κωνσταντίνο, Αϊδινοπούλου Ζαχαρούλα, Αυγολούπη Κων/να, Μιχαλοπούλου Κυριακή. Την επιμέλεια του διαγωνισμού, και τις ευχαριστούμε γι αυτό,  είχαν οι  φιλόλογοι Μακρή Δήμητρα και Αντωνιάδου Άννα.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές που διαγωνίστηκαν, αλλά κυρίως σ’ αυτούς που προκρίθηκαν! Τους ευχόμαστε ολόψυχα, καλή προετοιμασία και κυρίως, μεγάλη επιτυχία στους τελικούς αγώνες !

 

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου