Ανακοινώσεις Σύλλογος Γονέων

Ενημέρωση γονέων και κηδεμόνων

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Η  διευθύντρια κα Ελένη Σαμαρά και οι υποδιευθυντές  κ. Ιωάννης Παντελίδης και κ. Αναστάσιος Αετόπουλος  ενημέρωσαν  για βασικά θέματα λειτουργίας του σχολείου τους γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης την Τετάρτη 11-09-2019 στις 17:30 και τους γονείς των μαθητών της Β΄ και Γ΄ τάξης την Τετάρτη 09-10-2019.  Η Διευθύντρια  επισήμανε την αναγκαιότητα της συνεχούς συνεργασίας και αμφίδρομης επικοινωνίας μέσα στο πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού και αλληλοκατανόησης και τόνισε ότι η οικογένεια με το ενδιαφέρον, με τη στενή συνεργασία και τη θετική της στάση έναντι του σχολικού  έργου  θα συμβάλει ουσιαστικά στην πρόοδο και στην επιτυχία των μαθητών.

Ο ΣΓΚ, εκπροσωπούμενος από τον πρόεδρό του  κ. Χρ. Βουνίσιο και την ταμία κα Θ. Γραβάνη, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και ζήτησε τη στήριξη των γονέων προκειμένου να συμβάλλει τα μέγιστα στη σχολική διαδικασία.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστεί θερμά τους γονείς για το ενδιαφέρον τους.

Για την πληρέστερη ενημέρωση όλων σε διάφορα θέματα και πτυχές της καθημερινής σχολικής ζωής παραθέτουμε βασικές πληροφορίες στον παρακάτω υπερσύνδεσμο  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Download “ΓΟΝΕΙΣ-5o-ΓΥΜΝΑΣΙΟ-1.pptx”

ΓΟΝΕΙΣ-5o-ΓΥΜΝΑΣΙΟ-1.pptx – Downloaded 377 times – 5,89 MB

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου