Ανακοινώσεις Σύλλογος Γονέων

Ενημερωτική συνάντηση

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Την Δευτέρα,  2-11-2020 στις 6:00 το απόγευμα στο Γυμναστήριο του σχολείου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, πλέον, συνάντηση της  διευθύντριας κας Ελένης Σαμαρά και των  υποδιευθυντών  κ. Αναστάσιου Αετόπουλου και Θεόδωρου Σταυρίδη  με τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α΄ τάξης λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ και του ΕΟΔΥ και παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η ενημέρωση αφορούσε θέματα λειτουργίας του σχολείου και φοίτησης των παιδιών στο γυμνάσιο βάσει των όσων καθορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας.

Η Διευθύντρια παρουσίασε το πλαίσιο λειτουργίας του Σχολείου μας και ενημέρωσε κατάλληλα τους παρευρισκόμενους γονείς για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν τη φοίτηση των μαθητών . Ακόμη, αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, στην πορεία του σχολείου, το άνοιγμά του στην κοινωνία και την εκπαιδευτική καινοτομία, που ερμηνεύονται ως αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας ανάμεσα στην διοίκηση και το Σύλλογο Διδασκόντων ο οποίος επιτελεί με συνέπεια, ευθύνη και κατανόηση το ποιοτικό του έργο σε ένα μάλιστα  δύσκολο περιβάλλον που έχουν διαμορφώσει οι συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς και κηδεμόνες που παραβρέθηκαν στη πρώτη μας συνάντηση και ευελπιστούμε σε μια στενή συνεργασία και επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της φοίτησης των παιδιών τους.

Προσβλέποντας στην ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και την ενημέρωση για διάφορα θέματα και πτυχές της καθημερινής σχολικής ζωής παραθέτουμε βασικές πληροφορίες στον παρακάτω υπερσύνδεσμο: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

 

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου