Ανακοινώσεις Σύλλογος Γονέων

Ευχαριστήριο μήνυμα προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και oι Μαθητικές Κοινότητες του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης ευχαριστούν και δημόσια την πρόεδρο κα Μαριάννα Γιαννακίδου και την ταμία κα Βασιλική Σαλδή του Δ.Σ. του  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων για τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους σε όλα τα επίπεδα (υλικά και ηθικά) κατά τα προηγούμενα σχολικά έτη.

Αξίζει να επισημάνουμετην άμεση ενεργοποίηση,το ενδιαφέρον, την προσφορά,τη συνεισφοράκαι την άριστη  συνεργασία που είχαμε στην προσπάθεια βελτίωσης της υλικοτεχνικής υποδομής του σχολείου. Το έργο τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και θεωρούμε επιβεβλημένη την αναγνώριση της προσφοράς τους.

Ευχόμαστε καλή, γόνιμη και δημιουργική θητεία στο νέο πρόεδρο κ. Χρήστο Βουνίσιο, στην αντιπρόεδρο κ. Βέτα Εγγλέζου, στη γραμματέα κ. Μαρία Παπαζιού, στην ταμία κ.Θεοδώρα Γραβάνη και στα μέλη κ. Μαίρη Αφατζάνη, κ. Μαίρη Ζελίδου και κ. Γιάννη Παντελίδη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της άψογης συνεργασίας και επικοινωνίαςμε το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για την επίλυση καίριων θεμάτων και αναγκών που αφορούν το σχολείο και τους μαθητέςμας.

Η Διευθύντρια                                                               Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Ελένη Σαμαρά

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου