Ανακοινώσεις Γιορτές - Εκδηλώσεις

Γιορτή Πολυτεχνείου 2021

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Στις 17/11/2021το 5οΓυμνάσιο Κατερίνης τίμησε και γιόρτασε την επέτειο του Πολυτεχνείου. Την ημέρα της 17ης Νοέμβρη 1973. Την ημέρα που αποτελεί σύμβολο αντίστασης σε κάθε μορφή καταπίεσης, που η νεολαία της Ελλάδας, οι φοιτητές της, αγωνίστηκαν με πάθος για τα αγαθά της παιδείας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Η επέτειος, πλούσια σε αναφορές στα ιστορικά γεγονότα, βίντεο – ντοκουμέντα, μας θύμισε πως για τα υψηλά ιδανικά χρειάζονται αγώνες και μας έκανε να αναλογιστούμε το μεγάλο χρέος μας να υπερασπιστούμε τα αγαθά της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης, της ισότητας για ένα καλύτερο μέλλον.

Οι εκπαιδευτικοί Βαρβάρα Παπαδοπούλου και Αναστάσιος Αετόπουλος προετοίμασαν συνεργατικά το υλικό για τον εορτασμόπου υλοποιήθηκε μέσα στις αίθουσες με τους εκπαιδευτικούς,εξ αιτίας των μέτρων λόγω covid 19,  που λαμβάνει το σχολείο για την προστασία της υγείας μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών.

Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για τον εορτασμό καθηγητές, την κα Βαρβάρα Παπαδοπούλου και τον  κ. Αναστάσιο Αετόπουλο για την άριστη διοργάνωση!

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου