Ανακοινώσεις Γιορτές - Εκδηλώσεις Μαθητές Σύλλογος Γονέων

Με επιτυχία στέφθηκε ο χορός του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Με  ξεχωριστή επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή εκπαιδευτικών, φίλων, γονέων και μαθητών πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων ARIA το Σάββατο 30/11/2019 η ετήσια χοροεσπερίδα του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης  που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η μαθητική κοινότητα  του σχολείου με την υποστήριξη της διεύθυνσης και των καθηγητών.

Χαιρετισμό απηύθυναν  ο  Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρήστος Βουνίσιος, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Παιδαγωγικής Ευθύνης κα Βαΐα Αγγέλη, ο Πρόεδρος της Σχολικής  Επιτροπής Β/θμιας εκπαίδευσης Κατερίνης  κ. Αθανάσιος Μπαρμπαγεωργόπουλος και ο Πρόεδρος του 15μελούς των μαθητών.

Την προετοιμασία του χορού είχαν αναλάβει τα εκλεγμένα μέλη του Συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων, που εργάστηκαν, για άλλη μια φορά, με εξαιρετικό συντονισμό και προθυμία προσφέροντας μια πολύ όμορφη εμπειρία διασκέδασης. Εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και φίλοι διασκέδασαν το βράδυ του Σαββάτου με κέφι απολαμβάνοντας το πρόγραμμα  που επεξεργάστηκε το Δ.Σ του συλλόγου σε συνεργασία με τους μαθητές. Η βραδιά εκτός από χορό, διασκέδαση και καλό φαγητό είχε και πλούσια λαχειοφόρο με δώρα από καταστήματα της Κατερίνης τα οποία δόθηκαν στους τυχερούς…

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται σε  όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση αυτής της επιτυχημένης  εκδήλωσης, στην καθηγήτρια μουσικής κα Έφη Καπετανάκου και στη χορωδία που αφιέρωσαν ένα μεγάλο μέρος από τον προσωπικό τους χρόνο, προκειμένου να πλαισιώσουν με μουσικά ακούσματα την εκδήλωση και κυρίως στα παιδιά για τη μεγάλη τους προσπάθεια.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται, επίσης, στους προσκεκλημένους, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και μοιράστηκαν μαζί μας αυτές τις μοναδικές στιγμές.

Θερμές ευχαριστίες επίσης αρμόζουν στους δωροθέτες (γονείς και επιχειρηματίες), που απλόχερα πρόσφεραν τα δώρα για τη λαχειοφόρο.

Τέλος, για άλλη μια φορά, η  Διεύθυνση του Σχολείου ευχαριστεί θερμά τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου για την αμέριστη στήριξή τους. Ευχόμαστε να είναι πάντα κοντά μας, αρωγοί στο έργο μας.

Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας

Η Διευθύντρια

Ε. Σαμαρά

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου