Ανακοινώσεις Εκδρομές - Περίπατοι

Προκήρυξη διαγωνισμού εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εκπαιδευτική επίσκεψη στα Τρίκαλα

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΘΕΜΑ: Προκήρυξη διαγωνισμού εκδήλωσης ενδιαφέροντος για  εκπαιδευτική επίσκεψη στα Τρίκαλα

Σύμφωνα με την Υ.Α. Αριθμ. 20883/ΓΔ4/12-2-2020 «Εκδρομές-Εκπαιδευτικές επισκέψεις και μετακινήσεις μαθητών/τριών Δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης εντός και εκτός της χώρας» (Αρ. ΦΕΚ ΦΕΚ 456/2020) το 5o Γυμνάσιο Κατερίνης διοργανώνει εκπαιδευτική επίσκεψη στα Τρίκαλα  (Μύλο Ξωτικών) οδικώς από την Κατερίνη, ομάδας  255 ± 5 μαθητών και 18 συνοδών καθηγητών του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης και ζητεί από τα ταξιδιωτικά γραφεία, ΚΤΕΛ, κλειστή προσφορά που θα κατατεθεί στο Γραφείο της Διευθύντριας  του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης κ. Ελένης Σαμαρά το αργότερο μέχρι την Τρίτη  13/12/2022 και ώρα 10:00.

  1. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ,αναχώρηση 08:15 π.μ και επιστροφή την ίδια μέρα ώρα 16:00.
  2. Η μετακίνηση των μαθητών και των συνοδών θα γίνει με λεωφορεία, τα οποία θα βρίσκονται στη διάθεσή μας καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης. Τα λεωφορεία πρέπει να είναι τελευταίας τεχνολογίας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  3. Ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος μαθητών και καθηγητών.
  4. Το σύνολο των μαθητών είναι περίπου ομάδας 255 ± 5 και των συνοδών καθηγητών 18.
  5. Ο διαγωνισμός δεν είναι αποκλειστικά μειοδοτικός αλλά και ποιοτικός, γι αυτό ζητούμε την τελική συνολική αξία του ταξιδιού.
  6. Στην περίπτωση που δε θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη λόγω ανωτέρας βίας ( μέτρα προστασίας κατά του covid 19, κτλ) τη συγκεκριμένη ημερομηνία ενδεχομένως να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.

Η αποσφράγιση και ο έλεγχος των προσφορών θα γίνει την Τρίτη  13/12/2022 και ώρα 10:00.

Με την προσφορά θα συνυποβληθούν:

Α. Άδεια λειτουργίας του ταξιδιωτικού γραφείου (με το ειδικό σήμα λειτουργίας του Ε.Ο.Τ. σε ισχύ).

Β. Ασφαλιστήριο ιατροφαρμακευτικής κάλυψης του γραφείου.

 

Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΕΛΕΝΗ  ΣΑΜΑΡΑ

 

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου