Ανακοινώσεις

Σεμινάριο επιμόρφωσης

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Την Δευτέρα 20-01-2029και ώρα 12.00- 14.00μ.μ. στην αίθουσα  πολλαπλών χρήσεων του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα: «Βαθμολόγηση δοκιμίων γραπτής εξέτασης μαθητών/τριών Γ΄ Λυκείου στο μάθημα της “Νεοελληνικής Γλώσσας-Λογοτεχνίας”» (σύμφωνα με το ΦΕΚ 4441/3-12-2019). Το σεμινάριο διοργανώθηκε από τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Παιδαγωγικής Ευθύνης κα Βαΐα Αγγέλη και συμμετείχαν φιλόλογοι του νομού μας που διδάσκουν στη Γ΄ τάξη ΓΕΛ Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία.

Στο Α’ μέρος έγινε εισήγηση και διεξοδική παρουσίαση των κριτηρίων διαμόρφωσης γραπτών διαγωνισμάτων στο μάθημα «Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία». Στο Β’ μέρος πραγματοποιήθηκε-υπό μορφή εργαστηρίου- βαθμολόγηση γραπτών δοκιμίων μαθητών και μαθητριών της Γ’ Λυκείου σε διαγώνισμα που δόθηκε στο πλαίσιο προσομοιωτικής εξέτασης σε μαθητές και μαθήτριες τριών (03) Λυκείων της χώρας.

Ήταν μια αποτελεσματική επιμορφωτική δράση όπου οι συμμετέχοντες/ουσες ενισχύθηκαν ουσιαστικά στο εκπαιδευτικό τους έργο.

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου