Ανακοινώσεις Μαθητές

Σύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

Αναρτήθηκε από 5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σύμφωνα με απόφαση του ΥΠΑΙΘ, όπως ήδη γνωρίζετε, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των Γυμνασίων από τη Δευτέρα 9/11/2020.

Τα μαθήματα της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης ξεκινούν με χρήση της πλατφόρμας Cisco- Webex. Θα διεξαχθούν διαδικτυακά σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα (ΩΠ), που γνωρίζουν όλα τα παιδιά και είναι αναρτημένο στην Ιστοσελίδα του σχολείου:  http://www.5gymkaterinis.gr/orologio-programma-2020-2021/

Έχουν ήδη αναρτηθεί οδηγίες ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΑ-ΜΑΘΗΤΗ WEBEX 

ΚΙ ΕΔΩ:

ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

και θα σταλούν οι υπερσύνδεσμοι (links ηλεκτρονικών δωματίων) των εκπαιδευτικών στα προσωπικά σας e-mails.

Oσοι/ες δεν έχουν Η/Υ, tablet ή κινητό σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΑΙΘ,  μπορούν να παρακολουθήσουν το μάθημα από το τηλέφωνο 2119902394  με αστική χρέωση ως εξής:

Αφού πληκτρολογήσεις έναν από τους παραπάνω αριθμούς ακούγετε φωνή στα αγγλικά που σου λέει να πληκτρολογήσεις τον αριθμό δωματίου του καθηγητή,  στη συνέχεια πληκτρολογείς μετά τον αριθμό δύο φορές # και περιμένεις την αποδοχή από τον καθηγητή.

Θα σας σταλούν σχετικές οδηγίες και οι αριθμοί των αιθουσών των εκπαιδευτικών.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σύντομες οδηγίες για την συμμετοχή στο μάθημα

Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε την πλατφόρμα στον υπολογιστή ή στο κινητό σας, απλά να διαβάζετε τα μηνύματα των εκπαιδευτικών στην  πλατφόρμα eclass  και να παρακολουθείτε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

Πέντε  λεπτά (5΄) πριν από την ώρα έναρξης του μαθήματος, συνδεθείτε κάνοντας κλικ στο link (υπερσύνδεσμο) του αντίστοιχου εκπαιδευτικού. Στη συνέχεια, θα πληκτρολογήσετε το ονοματεπώνυμο του παιδιού (για να το αναγνωρίζει ο/η εκπαιδευτικός) και το email σας. Η σύνδεση είναι δωρεάν. Παρακαλούμε τα παιδιά να είναι συνεπή στις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά για το πνεύμα κατανόησης, την καλή διάθεση και την ψυχραιμία σας που βοηθά τα μέγιστα στην απρόσκοπτη λειτουργία του Γυμνασίου μας. Είναι προς ωφέλεια όλων μας.

Μένουμε γεροί. δυνατοί και αισιόδοξοι!

Για τον συντάκτη

5o Γυμνάσιο Κατερίνης

Πες τη γνώμη σου